21.03.2024

Svært fornøyde med modernisert enebolig

I vinter er huset til Lillann Gulbrandsen og Kristoffer Kristiansen i Brandu sentrum blitt renovert og modernisert. Den 25 år gamle eneboligen har fått nytt kjøkken, nytt gulv, tidsriktige overflater på veggene, i tillegg til oppgradert belysning, stikkontakter og bryterpaneler. Paret er svært fornøyde med resultatet. Det er M. Carlsen & Sønn AS som har stått for det elektriske arbeidet.

-Vi har pusset opp hele huset med unntak av badet, og det er blitt akkurat slik vi ville ha det. Helt tipp topp. Vi fikk Anders (Sørlie) til å komme på befaring, og han ga oss tips om hva som ville lønne seg og et omtrentlig overslag over hva det ville koste. Vi ville ha litt mattere og moderne hvitfarge på listene, og Anders fant støpsler fra SG som passet til listene i klassisk hvit farge. Noen av stikkontaktene har til og med uttak for USB, smiler de to.

Veldig fin jobb

Det var Geir Arne Bergheim som hadde jobben med å trekke ledninger og montere lys og stikkontakter i huset til familien Gulbrandsen og Kristiansen. Han har jobbet som montør hos M. Carlsen & Sønn AS i seks år, læretiden inkludert, og har rehabilitert elektriske anlegg i adskillige eneboliger over hele Hadelandsdistriktet.

-Det er en veldig fin jobb når du først kommer i gang. Det er mye å velge mellom både når det gjelder belysning og stikkontakter, men her hadde kunden bestemt alt på forhånd. Alt var klart, så det var bare å sette i gang. Jeg brukte temmelig nøyaktig en uke på dette prosjektet, sier Bergheim.

Aldri noe problem

Lillann Gulbrandsen og Kristoffer Kristiansen er like fornøyde med jobben som Geir Arne Bergheim gjorde for dem i vinter som de er med alle andre oppdrag de har gitt til M. Carlsen & Sønn AS.

-Vi bruker dem med alt som har med det elektriske anlegget å gjøre. De gjør bestandig en god jobb, og er lette å forholde seg til. De kommer når de skal og leverer som avtalt til den prisen vi er blitt forespeilet. Det fungerer veldig fint med folkene fra M. Carlsen, sier det fornøyde paret.

-TV´en har fått skjult stikkontakt bak skjermen. Nå henger ikke lenger ledningen ned langs veggen. En liten, men viktig detalj!