Over 100 år i bransjen

Med lang fartstid i bransjen, og mer enn 40 ansatte har vi opparbeidet oss spisskompetanse til å håndtere oppdrag av ulik karakter og størrelse – fra prosjektering og elektroinstallasjoner i komplekse bygg til mindre serviceoppdrag.

Din elektriker på store deler av Hadeland og Ringerike

For oss er det viktig å være tilgjengelig for kunden. I tillegg til å ha fysiske kontorer på Jevnaker og Brandbu har vi ansatte som bor lokalt, og vi har derfor lokale elektrikere på store deler av Hadeland og Ringerike.

Ved kontorene våre finner du åpen dør alle hverdager, for de som ønsker å komme innom for en uforpliktende prat. Vi er selvfølgelig tilgjengelig på telefon, sms og e-post også, så uansett hvordan du ønsker å komme i kontakt. Velkommen til oss!

Kvalitet og tillit

Vi setter kvalitet og tillit høyt. Derfor er vi opptatt av å forstå kundens behov, slik at vi kan foreslå løsninger og produkter av høy kvalitet som passer hver enkelt kundes ønske. God dialog, inspirasjon og tips til løsninger for trygge installasjoner bygger tillit, og kunden kan føle seg trygg på at arbeidet vi utfører gjøres skikkelig og forskriftsmessig.

Vi setter folka våre først

Vi er hele tiden på jakt etter dyktige kollegaer for å styrke teamet. Ledige stillinger finner du her.

Vi tar også varmt imot lærlinger. Som lærling hos oss vil du lære av dyktige, engasjerte og inkluderende kollegaer. Du vil oppleve mestring gjennom faglige utfordringer og du vil bli en naturlig del av vårt team.

En del av stjernelaget Konstel

Sammen med en rekke andre stolte lokale elektrikerfirmaer er vi en del av en større konstellasjon.

Å være en del av noe større er trygt for oss som elektrikere og deg som kunde. Det gir større rom for bedre systemer, samarbeid og deling av kunnskap og erfaringer.

Vi er en del av Konstel, men fortsatt den samme lokale elektrikeren som bestandig har vært her for deg.