29.01.2024

Heder og ære til veteran John Røsåsen

Han trodde han skulle på et helt vanlig arbeidsmøte, men i stedet ventet det kake, diplom, medalje og rosende ord for 40 år lang og tro tjeneste på montør John Røsåsen.

-Jeg må si at jeg stusset litt over at det var satt av to timer til dette møtet, det pleier å være raskere, men jeg hadde ikke peiling på at det skulle gjøres slik stas på meg. Det kom helt overraskende, men hyggelig var det. Skikkelig hyggelig, smiler veteranen, som nylig rundet 60 år hvorav hele 40 av dem på lønningslisten til M. Carlsen & Sønn AS.

 

Gleder seg fortsatt til å dra på jobb

Han husker fremdeles godt mandag 1. september i 1983 da han første gang gikk inn dørene til M. Carlsen & Sønn AS som fersk lærling.

-Det har jammen skjedd mye i dette faget på disse 40 årene, men jeg har alltid ment at det er viktig å følge med på utviklingen. En må være fremme i skoa, som jeg bruker å si, og ikke være redd for alt det nye som kommer, sier veteranen.

-Jeg har hatt det godt hele tiden der jeg har vært, og gleder med fortsatt hver morgen til å dra på jobb. Vi har det veldig fint her hos M. Carlsen & Sønn AS, smiler John Røsåsen.

 

Les opprinnelig artikkel i avisa Hadeland, om jubilanten og daglg leder-bytte på Brandbu.