Tjenester utføres av M. Carlsen & Sønn AS

SE HVA VI KAN TILBY

liten-linje-hvit

Tjenester

VI UTFØRER...

Vår oppgave er å gjøre tilgjengelig for deg alle de mulighetene som elektrisiteten i dag gir.  For hvordan er det egentlig i din bolig ? Har du nok kontakter og lyspunkter ? Er sikringsskapet i forskriftsmessig stand ? Kunne du tenke deg et topp moderne anlegg for sentralstyring av det elektriske utstyret ? Eller ønsker du deg nytt utseende på kontakter og brytere ?  Uansett - vi hjelper deg gjerne med å finne frem blant de mange mulighetene som moderne el-anlegg gir. 
 

EL-KONTROLL BOLIG

Vi kommer gjerne og tar en el-sjekk hos deg. Da avdekker vi feil og mangler i anlegget, og ser blant annet om du er sikret mot jordfeil og overspenning. Mange er ikke klar over at man som boligeier selv er ansvarlig for forskriftsmessig bruk og vedlikehold av det elektriske anlegget. Over 40 % av boligbrannene i Norge skyldes feil i elektrisk anlegg eller feil bruk av det elektriske utstyret. Hvordan er det hjemme hos deg ?
Kontrollen innebærer at en elektromontør går igjennom det elektriske anlegget ditt og utarbeider en rapport. Med denne rapporten og rådene fra elektromontøren kan du vurdere om det er forhold ved anlegget du vil utbedre. Og vi gir deg selvsagt et fast, uforpliktende tilbud på hva det vil koste å gjøre jobben - hvis du ønsker det.
 

INTERNKONTROLL BEDRIFT

Vi i M. Carlsen & Sønn AS skreddersyr internkontroll til hver enkelt bedrift etter behov. Vi tilbyr et profesjonelt nettbasert system for internkontroll for administrasjon av det elektriske anlegget i bedriften din. Enkelt og raskt har du oversikt over din bedrift på internett. Samme hvor du er kan du se om det er noen svakheter på ditt anlegg.

 

SIKKERHETSAVTALE BOLIG / LANDBRUK

Har du ordnet med sikkerhetsavtale hos Sparebank 1 eller Gjensidige ? Her er det kroner å spare på forsikringen. Hos oss kan du tegne sikkerhetsavtale for bolig og/eller landbruk. Dersom du er Agrol-medlem så har du enda mer å hente hos en Elfag-bedrift.
Les mer
lynbilde
IK%20login
Ansvarsrett_logo_
post%20og%20teletilsynet
l%C3%A6rlingbedrift2
DNV-GL-500
Eloteclogo
elteklogo
KNX-logo
nemko-logo
Hovedkontor Brandbu
bunn-address
Storlinna 88
2760 Brandbu 
bunn-telefon
61 33 68 80
Avdelingskontor Jevnaker
bunn-address
Musmyrvn. 2
3520 Jevnaker
bunn-telefon
61 31 14 00